Køkkenlinjen

EDMK's køkkenuddannelse er en 3-årig STU med mulighed for afsluttende eksamen som Gastronomassistent i samarbejde med Erhvervsskolen i Hillerød.

For dig der elsker mad, miljø og godt humør.

 

På EDMK’s køkkenuddannelse går der max. 6 elever i et moderne køkkenproduktionsmiljø.

Uddannelsen er opbygget således, at fagligt stærke elever kan overgå til et ny-mesterlæreforløb som Gastronomassistent.

 

Køkkenet producerer dagligt varieret, sund og spændende mad til skolens

elever og lærere, men leverer også til eksterne kunder som f.eks. firmaer,

skoler og festarrangører. Køkkeneleverne opnår gennem det daglige arbejde

og eksterne praktikforløb kompetencer til at arbejde i kantiner eller institutionskøkkener.

Vi har fokus på økologi, bæredygtighed og miljø.

 

Du vil få mulighed for at komme i praktik på restauranter, fødevaregrossister eller til fester og festivaler. Det er også muligt at deltage i forskellige former for kurser afhængigt af din interesse og ønsket om at udvikle din karrierevej.

Alle elever får hygiejnebevis.

Vi tilbyder ny-mesterlære med omsorg og støtte.

Eleverne undervises og eksamineres desuden i Køkkenhygiejne, Ernæringslære og Menu- og Produktionsplanlægning.

Du vil bl.a. blive undervist i:

 

Tilberedning af varme og kolde retter, servering og rengøring

Produktionshygiejne og produktionsteknik

Madkultur og fødevarekendskab

Sundhed

Når du er færdig med forløbet, kan du være uddannet gastronomassistent.

Kasper, køkkenlinjen

Se om køkkenlinjen er noget for dig

Hvad siger eleverne?

 

 

 

 

Fokus: Madlavning, servering og rengøring

Varighed: 3 år

Elever pr. klasse: 6

Antal timer pr. uge: 28

Uddannelsesstart:

1. august og 1. januar